Cases de colònies

 

MAS GIRCÓS


Població: Besalú - Municipi: Besalú - Comarca: Garrotxa - Província: Girona
902 20 07 25      info@albaserveis.com      www.albaserveis.com

100


Empresa de gestió: Alba Serveis Educatius


Descripció

Masia pairal del segle XVI convertida en casa de colònies i perfectament adequada com a instal·lació de turisme familiar. Està situada a la comarca de la Garrotxa, molt a prop de la Vila Comtal de Besalú.


Dades de l'entorn

A tres quilòmetres de Besalú, molt a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Envoltada de paratges sorprenents, constitueix una magnífica oportunitat per generar vincles amb la natura. S'hi poden realitzar rutes diverses per l'espai d'interès natural.


Dades de les instal·lacions

Es composa de tres sectors: la Casa Gran, Baobabs i La Vivenda.
La Casa gran és l'edifici principal i està dividit en tres plantes amb habitacions majoritàriament de 10 places, i de 4 places pels mestres. A la part superior, la casa disposa d'una estança totalment equipada com a sala interior, amb terra de fusta i un ampli espai. Hi ha llar de foc i un sector de sanitaris per a cada pis, totalment equipats.
Baobabs és un sector molt adequat pels més petits, ja que gairebé tot és planta baixa. Compta amb quatre habitacions de 20, 12, 10 i 14 places. Sector de sanitaris totalment equipat. L'habitació de 20 places compta amb sanitari adaptat per a minusvàlids.
La Vivenda és el sector més petit de casa nostra, té un total de 3 habitacions, totes a la planta baixa, de 2, 6 i 10 places. Sector de sanitaris totalment equipat. Sala amb llar de foc per a estades familiars.
La casa disposa de sala equipada amb TV i vídeo, tres sales polivalents, dues sales taller-granja, discoteca amb equip de so i llum, sala de fusta/planetari, sala de professors/monitors i sales amb llar de foc. A totes les instal·lacions hi ha calefacció.
A l'aire lliure comptem amb terrenys d'acampada, prats per a jocs, un envelat per celebracions i esdeveniments, un rocòdrom i un camp d'aventura, una piscina i tota mena d'itineraris de natura.


Dades de les activitats

L'AVENTURA MEDIEVAL.
Projecte ambientat per a Educació Infantil i Cicle Inicial que treballa de forma lúdica i amb un eix d’animació de l’època medieval.
EXPRESSA'T.
projecte ambientat per a Educació Infantil i Cicle Inicial que treballa de forma lúdica i amb un eix d’animació la capacitat expressiva i artística dels més petits, amb l’ajuda dels nostres clowns.
LA MUNTANYA DE FOC.
Projecte ambientat per a Educació Infantil i Cicle Inicial, que treballa de forma lúdica i amb un eix d’animació les característiques de la Zona Volcànica.
ELS VOLCANS DE LA GARROTXA.
Projecte per a Cicle Mitjà i Superior on es treballen de forma lúdica les característiques de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
ESPORTS I NATURA O MULTIAVENTURA.
Projecte per a Cicle Mitjà i Superior. Mescla de coneixements de natura i fauna amb pràctica d’esports al medi natural. També oferim multiaventura per a educació secundària.
DESCOBRIMENT DELS VOLCANS.
Treball de síntesi com a suport pedagògic dintre del temari marcat a nivell curricular a l’educació secundària, on es treballen les característiques principals de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
VIURE DEL BOSC.
Treball de síntesi com a suport pedagògic dintre del temari marcat a nivell curricular a l’educació secundària, on es treballen les característiques principals dels boscos, la seva flora i la seva fauna.
EL COMTAT DE BESÁLÚ.
Treball de síntesi com a suport pedagògic dintre del temari marcat a nivell curricular a l’educació secundària, on es treballen les característiques principals del Romànic a la Garrotxa, i l’època medieval.


Cercador de cases

empreses del sector
notícies del sector