Ofertes de treball

Atenció al Visitant (Parc Natural de la Serra de Collserola)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
29-02-2024
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Informador en equipaments socioculturals
Àmbit territorial
Barcelona

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀      El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.      Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇    Uneix-te a l’equip de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important:     Divulgar i transmetre coneixements i experiència a les persones visitants del parc natural de la Serra de Collserola per tal de fer de la seva visita la millor experiència, a més de conscienciar i tenir cura de l’entorn.          🎯Coneix la teva missió        Quins són els teus reptes i objectius?      Formaràs part de l’equip d’un dels punts d’informació del parc natural de Collserola on informaràs i acolliràs a les persones visitants per tal de guiar-los i orientar-los en la seva experiència.     Portaràs a terme diferents taques que estaran orientades a l’atenció i la rebuda dels visitants del parc, a la regulació i ordre dels aparcaments i a les recomanacions i consells sobre l’ús dels espais, entre d’altres.   

Requisits imprescindibles

💡Com és la persona que estem buscant?        Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇       La teva formació ideal és:        De titulació universitària (geologia, ciències ambientals, biologia, geografia...) o cicles formatius relacionats amb el medi natural.     o Domini del Català, castellà i valorable bon nivell d’anglès. o Nivell alt de coneixements d’ornitologia. o Experiència en tasques d’atenció al visitant/ciutadania.  o Coneixement de la Serra de Collserola i línies de treball. o Imprescindible disposar de  carnet de conduir (B1) i vehicle propi per a poder arribar al centre de treball. o Residir a municipis propers al parc natural  de Collserola o rodalies (Barcelona, Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell...).     Quines seran les teves competències i habilitats?        Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:        o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.    o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.    o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.    o Actitud proactiva i dinàmica.    o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.    o Treball en equip i cooperació.    o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.    o Capacitat d’atendre perfils de públic diferents. 

Formació necessaria

La teva formació ideal és:        De titulació universitària (geologia, ciències ambientals, biologia, geografia...) o cicles formatius relacionats amb el medi natural. Nivell alt de coneixements d’ornitologia.

Mèrits que es valoraran

📋Les característiques del teu rol        o T'incorporaràs a l'equip a mitjans de febrer de 2024. o Treballaràs a jornada parcial de 15h setmanals. o Tindràs un horari comprès de dilluns a diumenge entre les 9:00 a 15:00h en funció del calendari d’activitats. o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial al parc natural de la Serra de Collserola.
 
Vull presentar-me a la convocatòria