Ofertes de treball

Informadors/es Ambientals - Museu Científic (Francès)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
29-02-2024
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Barcelona

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀    El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.   Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇   Uneix-te a l’equip d’informadors i informadores ambientals: un equip que es reinventa i desafia als visitants contínuament, despertant la seva curiositat per la ciència i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment. Busquem persones extravertides i dinàmiques, amb caràcter obert i amable que connecti amb l’equip i els seus visitants, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip d’un museu que ha esdevingut un important centre de divulgació científica a la ciutat de Barcelona. 🎯Coneix la teva missió      Quins són els teus reptes i objectius?     o Informaràs als visitants del museu sobre el funcionament de la teva sala i les mesures de seguretat. o Gestionaràs el flux d’atenció al visitant i portaràs un registre actualitzat de les intervencions realitzades als visitants que has acollit. o T’endinsaràs en el petit univers de coneixements que t’esperen a la teva sala i estudiaràs els continguts científics que s’hi comparteixen en ella. o Realitzaràs píndoles informatives ben originals sobre els diferents mòduls de la teva sala. o Informaràs al coordinador/a de l’equip de tota incidència tècnica a la teva sala. No ho dubtis, compta sempre que ho necessitis amb el suport del teu coordinador/a!

Requisits imprescindibles

💡Com és la persona que estem buscant?      Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇     La teva formació ideal és...      o Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o Superior (CFGS) o bé que siguis estudiant universitari de l’àmbit científic o sanitari. o Domini del Català, Castellà i anglès/francès. o Que disposis de flexibilitat horària per donar resposta a possibles necessitats del servei. o Que resideixis a Barcelona ciutat o voltants.    Quines seran les teves competències i habilitats?      Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:      o Dinamisme i proactivitat. o Autonomia i responsabilitat. o Intel·ligència emocional i assertivitat. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Proactivitat i empoderament personal.

Formació necessaria

Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o Superior (CFGS) o bé que siguis estudiant universitari de l’àmbit científic o sanitari.

Mèrits que es valoraran

📋Les característiques del teu rol      o Treballaràs a jornada parcial.   o T’uniràs a l’equip d’educadors i educadores del guardonat com a millor museu científic d’Europa i que tot just està situat a la ciutat de Barcelona. ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?      Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛     o Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.   o T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.   o Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.   o Participaràs en projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor!   o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi!   o Disposaràs d'oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d'Anthesis Lavola.      💚L’esperit d’Anthesis Lavola      Volem que coneguis la nostra cultura i valors      #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació      A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.   Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.      👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!   
 
Vull presentar-me a la convocatòria