Ofertes de treball

Informador/a - Campanya Socioambiental (Premià de Mar)   

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
26-03-2024
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Informador juvenil
Àmbit territorial
Premià de Mar

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀      El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.    Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇    Uneix-te a l’equip educatiu de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important:        Fer partícip als comerços de Premià de Mar del nou servei de recollida de residus domiciliaris Porta a Porta. Forma part de l’acció per a la conscienciació i sensibilització ambiental i treballa amb nosaltres per aconseguir una població més compromesa i proactiva que aposti per una gestió dels residus més eficient.         🎯Coneix la teva missió        Quins són els teus reptes i objectius?       La teva feina serà informar a la ciutadania sobre la implantació del nou servei de recollida de residus domiciliaris porta a  porta i lliurar el material necessari. Durant, les teves visites, informaràs i sensibilitzaràs sobre la correcta separació dels residus i resoldràs els dubtes que pugui sorgir. Per recopilar les dades necessàries, faràs servir una tauleta.          

Requisits imprescindibles

💡Com és la persona que estem buscant?        Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇         o Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès.   o Flexibilitat geogràfica. Realitzaràs itineràncies en diferents establiments de Premià de Mar. o Valorable disposar del carnet de conduir (B1).   o Residir a Premià de Mar o voltants.        Quines seran les teves competències i habilitats?        Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:        o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.    o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.    o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.    o Actitud proactiva i dinàmica.    o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.    o Treball en equip i cooperació.    o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.   

Formació necessaria

La teva formació ideal és...    Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars.    Valorarem que disposis de formació i/o coneixements en la gestió de residus o semblants.   

Mèrits que es valoraran

📋Les característiques del teu rol      o T'incorporaràs a l'equip de 25 de gener de 2024, fins al 6 de març de 2024. o Treballaràs a jornada completa. o El teu horari serà de dimarts a dissabte, de 9:30 a 14:30 i de 16:30 a 19:30. o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial amb itineràncies a: Premià de Mar (el desplaçament del domicili fins al punt de trobada va a càrrec de la persona contractada)  ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?        Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛       o Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.    o T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.    o Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.    o Participaràs en projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor!    o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi!    o Disposaràs d'oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d'Anthesis Lavola.        💚L’esperit d’Anthesis Lavola        Volem que coneguis la nostra cultura i valors        #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació        A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.    Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.        👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!    
 
Vull presentar-me a la convocatòria