Ofertes de treball

Informardor/a – Campanya Ambiental Montseny

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
27-11-2023
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Parc Natural del Montseny

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀 El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇  Uneix-te a l’equip de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important: Divulgar i transmetre coneixements i experiència a les persones visitants del parc Natural del Montseny, per tal de fer de la seva visita la millor experiència, a més de conscienciar i tenir cura de l’entorn.   🎯Coneix la teva missió    Quins són els teus reptes i objectius?  Formaràs part de l’equip d’un dels punts d’informació del parc Natural del Montseny on informaràs i acolliràs a les persones visitants per tal de guiar-los i orientar-los en la seva experiència. Portaràs a terme diferents taques que estaran orientades a l’atenció i la rebuda dels visitants del parc, a la regulació i ordre dels aparcaments i a les recomanacions i consells sobre l’ús dels espais, entre d’altres.

Requisits imprescindibles

💡Com és la persona que estem buscant?    Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇  La teva formació ideal és:    Grau, llicenciatura o diplomatura de la branca científica-tecnològica: (Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental) o altra formació relacionada amb el medi natural.   o Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès. o Experiència en tasques d’atenció al visitant/ciutadania. o Coneixement del parc Natural de Montseny. o Imprescindible disposar de carnet de conduir (B1) i vehicle propi. o Residir a municipis propers al parc Natural del Montseny o rodalies. Quines seran les teves competències i habilitats?    Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:    o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.  o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.  o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.  o Actitud proactiva i dinàmica.  o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.  o Treball en equip i cooperació.  o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.  o Capacitat d’atendre perfils de públic diferents.

Mèrits que es valoraran

📋Les característiques del teu rol    o T'incorporaràs a l'equip a mitjans de setembre fins a mitjans de novembre aproximadament. o Treballaràs a jornada parcial amb un contracte fix discontinu. o El teu horari serà de dissabtes, diumenges i festius de 9 a 14h. o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial al parc Natural del Montseny.   ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?    Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛   o Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.  o T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.  o Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.  o Participaràs en projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor!  o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi!  o Disposaràs d'oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d'Anthesis Lavola.    💚L’esperit d’Antesis Lavola    Volem que coneguis la nostra cultura i valors    #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació    A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.  Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.    👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!  
 
Vull presentar-me a la convocatòria