Ofertes de treball

Informador/a - Campanya Socioambiental (Mont - Roig del Camp)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
27-11-2023
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Bonmort, Costa Zèfir i Club Mont-Roig

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀 El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇  Uneix-te a l’equip educatiu de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important:   Fer partícip als veïns i veïnes de Mont – Roig del nou servei de recollida de residus domiciliaris Porta a Porta. Forma part de l’acció per a la conscienciació i sensibilització ambiental i treballa amb nosaltres per aconseguir una població més compromesa i proactiva que aposti per una gestió dels residus més eficient.     🎯Coneix la teva missió    Quins són els teus reptes i objectius?  La teva feina serà realitzar visites als diversos habitatges i comerços de Bonmort, Costa Zèfir i Club Mont-Roig amb l’objectiu d’informar sobre la implantació del nou servei de recollida de residus domiciliaris port a porta i lliurar el material necessari. Durant, les teves visites, informaràs i sensibilitzaràs sobre la correcta separació dels residus i resoldràs els dubtes que pugui sorgir. Per recopilar les dades necessàries, faràs servir una tauleta.

Requisits imprescindibles

💡Com és la persona que estem buscant?    Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇  La teva formació ideal és...    Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars.  Valorarem que disposis de formació i/o coneixements en la gestió de residus o semblants.     o Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès. o Flexibilitat geogràfica. Realitzaràs itineràncies en diferents establiments i municipis de Mont – Roig. o Valorable disposar del carnet de conduir (B1). o Residir a Mont - Roig o voltants.   Quines seran les teves competències i habilitats?    Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:    o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.  o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.  o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.  o Actitud proactiva i dinàmica.  o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.  o Treball en equip i cooperació.  o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.   

Formació necessaria

Formació professional, cicle formatiu de grau superior, grau, llicenciatura o diplomatura de les branques tant cientificotecnològica com sociocultural, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social, Turisme, Humanitats o altres titulacions similars.  Valorarem que disposis de formació i/o coneixements en la gestió de residus o semblants.    

Mèrits que es valoraran

📋Les característiques del teu rol    o T'incorporaràs a l'equip de 12 de setembre al 20 de setembre del 2023. o Et formarem el primer dia de forma presencial a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Aquesta formació és clau per a que desenvolupis amb èxit la campanya. o Treballaràs a jornada completa, 40 hores setmanals distribuïdes en 8 hores diàries. o El teu horari serà de dimarts a dissabte amb horari de 9:30 a 14:00 i de 17:30 a 21:00. (L’horari es podrà modificar dins d’aquesta mateixa franja horària). o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial amb itineràncies a: Bonmort, Costa Zèfir i Club Mont-Roig (el desplaçament del domicili fins al punt de trobada va a càrrec de la persona contractada)   ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?    Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛   o Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.  o T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.  o Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.  o Participaràs en projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor!  o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi!  o Disposaràs d'oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d'Anthesis Lavola.    💚L’esperit d’Anthesis Lavola    Volem que coneguis la nostra cultura i valors    #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació    A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.  Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.    👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!  
 
Vull presentar-me a la convocatòria