Ofertes de treball

Educadora/a Museu de les Aigües (AGBAR)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
27-11-2023
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Cornellà (Barcelona)

Descripció

A Anthesis Lavola som l'equip activador del canvi! 🚀 El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis pensats per crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com nosaltres també t'apassiona el medi ambient i creus que l'educació ambiental és la peça clau per a una societat i un planeta més sostenibles, ¡segueix llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇 Uneix-te al nostre equip com a educador/a del Museu Agbar i dona la benvinguda als nostres visitants a un espai únic i històric on descobriran el cicle de l’Aigua i el seu paper en el desenvolupament de la ciutat de Barcelona dins un espai arquitectònic amb molta història. Coneix la teva missió Quins són els teus reptes i objectius? T’uniràs a l’equip educatiu del museu i entre les teves responsabilitats, vetllaràs per: o Atendràs als visitants del museu. o Avaluaràs les activitats desenvolupades i vetllaràs per la millora contínua del servei al museu. o Realitzaràs l’inventari, seguiment i endreça dels material divulgatius i informatius del museu amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei. o Participaràs en l’actualització de les activitats així com en la creació noves d'activitats. o Oferiràs suport en les tasques de coordinació com són l’elaboració d’informes o anàlisi d’activitats.

Requisits imprescindibles

Com és la persona que estem buscant? Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇 o La teva formació ideal per desenvolupar amb èxit les teves tasques és: grau universitari o cicle formatius de grau superior de la branca científica i/o d’enginyeria com: Ciències Ambientals, Biologia, Química, o similars. o Valorem que disposis d’un any o més d’experiència en una posició similar en educació i dinamitzant grups. o Un bon domini del Català (C1) i l’Anglès (C1). o Flexibilitat horària. o Hauràs de presentar un certificat de delictes sexuals negatiu. o Et recomanem que resideixis a Cornellà (Barcelona) o voltants. Quines seran les teves competències i habilitats? Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip: o Dinamisme i proactivitat. o Atenció al públic. o Comunicació. o Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o Autonomia i responsabilitat. o Intel·ligència emocional i assertivitat. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Pensament crític i rigor científic.

Formació necessaria

o La teva formació ideal per desenvolupar amb èxit les teves tasques és: grau universitari o cicle formatius de grau superior de la branca científica i/o d’enginyeria com: Ciències Ambientals, Biologia, Química, o similars.

Mèrits que es valoraran

Les característiques del teu rol o T’incorporaràs a l’equip el 3 de juliol del 2023. o El teu contracte serà indefinit. o Treballaràs a jornada parcial. o El teu horari serà: o A partir de setembre: de dilluns a divendres de 9:30h a 14:00h amb un cap de setmana cada dos mesos. o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial a Cornellà (Barcelona). Què vol dir treballar a Anthesis Lavola? Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador. o Participarà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip. o Participaràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor! o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi! o Disposaràs d’oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d’Anthesis Lavola. L’esperit d’Anthesis Lavola Volem que coneguis la nostra cultura i valors #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics. Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip. 👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!
 
Vull presentar-me a la convocatòria