Ofertes de treball

Educador/a Ambiental (Maresme)

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
27-11-2023
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme (Mataró)

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀 El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona la sostenibilitat i el medi ambient i creus que la divulgació i sensibilització mediambiental és la peça clau per aconseguir una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇 Uneix-te a l’equip d’educadores i educadors del Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme i ajuda’ns a assolir un repte important: Sensibilitzar i conscienciar als visitants sobre els problemes ambientals relacionats amb els residus i la importància d’una correcta gestió dels residus i el seu impacte en el medi ambient. Coneix la teva missió Un cop t’incorporis al nostre equip d’Educació, en l’àrea Educació Mediambiental, els teus reptes i responsabilitats seran les següents: Dinamitzaràs visites i tallers per a diferent tipus de públic, principalment escolar (primària, ESO,, Batxillerat i Cicles Formatius). Altres tasques que desenvoluparàs: o Vetllaràs per donar la benvinguda i comiat del teu grup. o Lliuraràs enquestes de valoració al grup i avaluaràs les activitats desenvolupades. o Oferiràs suport en l’elaboració d’informes. o Comunicaràs i gestionaràs les incidències. o Assistiràs a les reunions de coordinació interna. o Controlaràs l’estoc dels materials fungibles necessaris pel desenvolupar les activitats.

Requisits imprescindibles

Com és la persona que estem buscant? Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇 Formació i coneixements clau o Graus i/o llicenciatures de la branca científica com per exemple: Biologia, Microbiologia, Ciències Ambientals, Ciències del Mar, Geologia, Física, Química, Matemàtiques o similar. Valorarem que tinguis experiència prèvia en projectes d’educació ambiental similars impartits tant a un públic infantil o familiar i/o haver col·laborat en activitats relacionades amb el món del lleure. o Domini del Català, el Castellà i l’Anglès (B2). o Acreditar un certificat de delictes sexuals negatiu. o Flexibilitat horària. o Per accedir al teu lloc de treball, necessitaràs tenir carnet de conduir (B1) i vehicle propi. o Residir a Mataró, Badalona, Sant Adrià, Montgat o voltants. Quines seran les teves competències i habilitats? Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip: o Actitud proactiva i dinàmica. o Iniciativa. o Interès i orientació cap a la sostenibilitat. o Identificació i compromís amb l’empresa. o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Pensament crític i rigor científic.

Formació necessaria

o Graus i/o llicenciatures de la branca científica com per exemple: Biologia, Microbiologia, Ciències Ambientals, Ciències del Mar, Geologia, Física, Química, Matemàtiques o similar.

Mèrits que es valoraran

Les característiques del teu rol o T’incorporaràs a l’equip al setembre de 2023. o El teu contracte serà fix-discontinu. o L’horari que realitzaràs serà en jornada parcial, concretament 15 hores setmanals variables segons les visites. o El lloc de treball: Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme (Mataró). Què vol dir treballar a Anthesis Lavola? Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! o Formaràs part d’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius. o T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador. o Participarà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip. o Participaràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor! o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi! o Disposaràs d’oportunitats reals de participar en altres projectes educatius d’Anthesis Lavola. L’esperit d’Anthesis Lavola Volem que coneguis la nostra cultura i valors #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics. Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip. 👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!
 
Vull presentar-me a la convocatòria