Ofertes de treball

Educador/a Campanya Socioambiental en Estacions de la XVPCA

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
27-11-2023
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
-
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Itineràncies per diferents punts de tot Catalunya

Descripció

A Anthesis Lavola som l’equip activador del canvi! 🚀 El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn. Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola som el teu equip! 👇  Uneix-te a l’equip de programes educatius i ajuda’ns a assolir un repte important:     🎯Coneix la teva missió    Quins són els teus reptes i objectius?  La teva tasca consistirà en realitzar visites i tallers per diferents punts de Catalunya, on hauràs d’acompanyar grups d’estudiants (cicle mitjà i superior de primària i educació secundaria obligatòria i post-obligatòria) i ciutadania en general, en la visita a cabines de control atmosfèric i control de l’aire de la XVPCA (Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica). A banda de les visites, també participaràs en l’avaluació de les activitats, per a augmentar i potenciar tot el coneixement sobre la matèria en aquest/es alumnes/as.

Requisits imprescindibles

💡Com és la persona que estem buscant?    Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències. Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! 👇  La teva formació ideal és...    o Grau, llicenciatura o diplomatura de la branques cientificotecnològica, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Física, Educació Ambiental o altres titulacions similars.  o Valorarem que disposis de formació i/o coneixements en la gestió de residus o semblants.   o   o Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès. o Flexibilitat geogràfica. Realitzaràs itineràncies en diferents punts de tot Catalunya. o Imprescindible disposar de carnet de conduir (B1) amb un mínim d’antiguitat d’un any o dos. o Residir a Barcelona o rodalies. o Experiència necessària d’un any en educació o activitats similars. o Serà imprescindible que disposis i presentis el teu certificat de delictes sexuals.   Quines seran les teves competències i habilitats?    Ens agradaria que poguessis aportar a l’equip:    o Actitud proactiva i dinàmica. o Capacitat per al maneig d'aplicacions informàtiques per a la recollida de dades. o Valorarem positivament que tinguis experiència en la conducció de grups amb persones. o Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació de l’alumnat. o Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient. o Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i la seva consecució. o Intel·ligència emocional i comunicació assertiva. o Treball en equip i cooperació. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. 

Formació necessaria

o Grau, llicenciatura o diplomatura de la branques cientificotecnològica, tals com: Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Física, Educació Ambiental o altres titulacions similars.  o Valorarem que disposis de formació i/o coneixements en la gestió de residus o semblants.  

Mèrits que es valoraran

📋Les característiques del teu rol    o T'incorporaràs a l'equip del 12 de setembre al 31 de maig del 2024. o Treballaràs a jornada parcial amb un contracte fix. o El teu horari serà de dilluns a divendres amb horari 8h a 14h (horari subjecte a modificacions puntuals en funció del que requereixi el projecte). o El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial amb itineràncies per diferents punts de tot Catalunya (l’empresa es farà càrrec del transport i allotjament, si fos necessari).   ➕ Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?    Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip! 🤜🤛   o Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.  o T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.  o Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.  o Participaràs en projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor!  o Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament. ¡La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi!  o Disposaràs d'oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d'Anthesis Lavola.    💚L’esperit d’Anthesis Lavola    Volem que coneguis la nostra cultura i valors    #intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformació    A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.  Treballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.    👉 Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperem!  
 
Vull presentar-me a la convocatòria