Ofertes de treball

Administratiu/va genèric especialitzat en l'àmbit laboral. Sant Adrià del Besós.

Convoca

AULA BGT

Data límit de recepció de CV
15-10-2023
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
Indefinit
Retribució
Segons conveni
Àmbit de treball
Cuiner o ajudant de cuina
Àmbit territorial
Sant Adrià de Besòs

Descripció

Busquem persona per incorporar al nostre equip de coordinació per a realitzar tasques administratives i centrada, sobretot, en la gestió de la documentació relacionada amb els nostres treballadors/es. Algunes tasques a realitzar: - Creació de nòmines i altra documentació relacionada amb la contractació dels treballadors/es. - Tasques administratives. - Suport a l`àrea comptable. - Suport a l'àrea comercial i de màrketing. - Atenció telèfonica en cas necessari. S'ofereix jornada de 25hores setmanals (5 hores al dia) amb ampliació a jornada completa segons necessitats.

Requisits imprescindibles

Es demana persona amb experiència en lloc silimar que sigui responsable, organitzada, tranquil·la, adaptable, amb capacitat d'improvisació, amb iniciativa i acostumada a treballar sota presió. Una persona amb actitud proactiva i resolutiva i amb facilitat per treballar en equip. Persona comunicativa, empàtica i creativitat.

Formació necessaria

Català i castellà parlat i escrit correctament. Imprescindible formació o estudis relacionats amb el lloc de treball demanat. Experiència demostrada en un lloc similar.

Mèrits que es valoraran

Experiència en un lloc similar. Experiència en el món del lleure. Anglès parlat i escrit.
 
Vull presentar-me a la convocatòria