Ofertes de treball

Assessor/a laboral per a joves a 15h/set

Convoca

QSL Serveis Culturals

Data límit de recepció de CV
24-03-2023
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
9.221,92€ (bruts anuals)
Àmbit de treball
Tècnic de gestió nivell A
Àmbit territorial
Barcelona

Descripció

Els Serveis infoJOVE del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, cerquem una persona per incorporar-se al nostre equip d’assessories especialitzades com assessor/a juvenil en l’àmbit de coneixement d’àmbit laboral. Tasques a desenvolupar: Informar, orientar i assessorar a les persones joves en matèria laboral en modalitat virtual i presencial en les àrees següents: Suport en la definició del pla de recerca de feina Acompanyament en la construcció del projecte professional Assessorament legal en l'àmbit laboral Planificar accions de gran i petit format en modalitat presencial i/o virtual durant tot el curs en el marc dels serveis infoJOVE (A equipaments o centres educatius). Actualitzar i fer recerca d’informació clau relacionada amb l’àmbit laboral. Elaborar materials informatius dirigits a joves, famílies i professionals. Gestionar les xarxes socials del servei. Donar suport puntual a les altres àrees de treball del servei d’assessories especialitzades. Establir contactes clau amb els organismes especialitzats en l'àmbit laboral. Fer recollida d’indicadors i avaluació del servei.

Requisits imprescindibles

Competències bàsiques: Idiomes: català i castellà parlat i escrit (nivell C1). Domini avançat del paquet Microsoft Office (Excel, word,etc) i de les aplicacions de l’entorn google (drive, keep, gmail, jamboard, etc.) Competències digitals en noves TIC (Cerca informació i creació de continguts digitals) Coneixement d’eines TAC (Tecnologies d’Aprenentatge i Coneixement). Competències transversals: Posar-se en el lloc dels seus interlocutors/es. Adaptar la comunicació als interessos de l’interlocutor/a. Reaccionar amb flexibilitat i adaptant-se davant "imprevistos"- Treballar orientada al client tenint presents els criteris de qualitat del servei. Definir un pla d’actuació i fer un seguiment del grau d’assoliment. Divulgar i posar en pràctica els coneixements que va adquirint en el seu lloc de treball.

Formació necessaria

Titulació requerida: Titulació universitària en l’àmbit de les ciències socials o de l’educació. Formació complementària en els àmbits de: Acompanyament amb joves, orientació laboral i àmbit legal

Mèrits que es valoraran

Coneixement de les polítiques de joventut, especialment de la ciutat de Barcelona. Experiència contrastada de treball amb joves. Experiència associativa. Estar donat/ada d’alta a la Garantia Juvenil. Possibilitat incorporació immediata.
 
Vull presentar-me a la convocatòria