Ofertes de treball

Educadors/es Ambientals (Museu Científic) -Campanya d’Estiu

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
18-07-2022
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
.
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Barcelona

Descripció

Vols formar part de l’equip del millor museu científic d’Europa i d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’educadors i educadores ambientals i treballa per fer de la divulgació científica un futur més sostenible. T’incorporaràs a un equip que es reinventa i desafia als visitants contínuament, despertant la seva curiositat per la ciència i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment. Volem que sàpigues que... A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l'entenem com a part de la nostra cultura i valors. L'empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l'assoliment d'objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l'equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona extravertida i dinàmica, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Una persona amb un caràcter obert i amable que connecti amb l’equip i els seus visitants, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip d’un museu que ha esdevingut un important centre de divulgació científica a la ciutat de Barcelona. T’apuntes a compartir el teu talent? Què faràs en el teu dia a dia?  Dinamitzaràs activitats i tallers educatius relacionades amb la ciència.  Formaràs part de cada experiència educativa realitzada a través de programes innovadors.  T’endinsaràs en l’univers de coneixements que t’esperen al museu i estudiaràs els continguts científics que s’hi comparteixen.  Facilitaràs als teus visitants el material documental.  Acolliràs al teu grup, desenvoluparàs l’activitat i després acomiadaràs als teus visitants.  Realitzaràs una valoració de cada activitat que desenvolupis.

Requisits imprescindibles

Què busquem en tu?  Que hagis estudiat una titulació universitària superior en ciències, com matemàtiques, química, física, geografia, genètica, enginyeria, medicina, nano ciència, biologia, ciències ambientals o altres branques científiques.  Experiència prèvia realitzant tallers, visites guiades, dinàmiques grupals i/o altres activitats afins, especialment amb nens/es de 3 a 8 anys.  Un bon domini del Català (C1) i Castellà (C1). Valorem també altres idiomes, com l’Anglès (B2) i Francès (B2)  Que disposis de flexibilitat horària per dinamitzar diferents programes educatius del museu.  Que resideixis a Barcelona ciutat o voltants. Valorem també... o Experiència com a formador/a o docent. o Participació en projectes del tercer sector. o Participació en activitats relacionades amb el món del lleure o l’animació sociocultural. o Tasques o activitats similars. Les teves competències i habilitats: o Autonomia i responsabilitat. o Comunicació assertiva i interpersonal. o Treball en equip i cooperació. o Identificació i compromís amb els valors de l’equip. o Intel·ligència emocional i social. o Dinamisme i proactivitat. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Proactivitat i empoderament personal. o Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts. o Pensament crític i rigor científic.

Formació necessaria

 Que hagis estudiat una titulació universitària superior en ciències, com matemàtiques, química, física, geografia, genètica, enginyeria, medicina, nano ciència, biologia, ciències ambientals o altres branques científiques.

Mèrits que es valoraran

Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?  T’oferim: o Formar part d'un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible i d’un museu que treballa per a fer la ciència i el coneixement accessibles per a tothom. o Ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o Cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o Formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o Participar en projectes tant d’iniciativa i responsabilitat social com de divulgació científica.  Quin horari tindràs? Volem formar diferents equips per treballar o bé de dilluns a divendres o bé els caps de setmana i festius, amb una jornada aproximada de 7’5 hores al dia -entre 15 i 30 hores a la setmana, segons la teva disponibilitat-. T’hi apuntes?  Quant durarà el projecte? Fins a finals d’agost o principis de setembre que serà quan l’equip educatiu es reincorpori de les seves vacances.  On treballaràs? T’uniràs a l’equip d’educadors i educadores de l’equip del guardonat com a millor museu científic d’Europa i que tot just està situat a la ciutat de Barcelona.  Quan pots començar? La incorporació a l’equip és immediata, així que ja t’esperem al museu I tu, quin impacte vols deixar? T’apuntes a l’equip per la ciència?
 
Vull presentar-me a la convocatòria