Ofertes de treball

Informadors/es de Sala (Museu Científic) -Campanya d’Estiu

Convoca

Anthesis Lavola

Data límit de recepció de CV
11-07-2022
Tipus de contracte
Indefinit
Durada del contracte
-
Retribució
.
Àmbit de treball
Mediador o educador (museus i centres de patrimoni
Àmbit territorial
Barcelona

Descripció

Vols formar part de l’equip del millor museu científic d’Europa i d’una consultora líder en solucions i serveis sostenibles? Si com a nosaltres també t’apassiona la ciència, el medi ambient i creus que la sostenibilitat és la peça clau per a cuidar del nostre planeta, Anthesis Lavola és la teva empresa! Uneix-te a l’equip d’informadors de sala i treballa per fer de la divulgació científica un futur més sostenible. T’incorporaràs a un equip que es reinventa i desafia als visitants contínuament, despertant la seva curiositat per la ciència i animant-los a crear un futur més sostenible i compromès socialment. Volem que sàpigues que... A Anthesis Lavola valorem la diversitat en totes les seves formes i l'entenem com a part de la nostra cultura i valors. L'empoderament i el respecte a la individualitat de cadascú és per a nosaltres l’espurna de la innovació i una inclusivitat autèntica que enforteix el creixement i l'assoliment d'objectius en equip. A Anthesis Lavola la diferència està en el teu propi talent i el valor que comparteixes amb l'equip. Per què ens encantaràs? A Anthesis Lavola creiem fermament que cada persona és un talent únic, per aquesta raó busquem una persona extravertida i dinàmica, amb capacitat i motivació per a la divulgació i la transmissió del coneixement. Una persona amb un caràcter obert i amable que connecti amb l’equip i els seus visitants, amb moltes ganes d’aprendre i formar part de l’equip d’un museu que ha esdevingut un important centre de divulgació científica a la ciutat de Barcelona. T’apuntes a compartir el teu talent? Què faràs en el teu dia a dia?  Informaràs als visitants del museu sobre el funcionament de la teva sala i les mesures de seguretat.  Gestionaràs el flux d’atenció al visitant i portaràs un registre actualitzat de les intervencions realitzades als visitants que has acollit.  T’endinsaràs en el petit univers de coneixements que t’esperen a la teva sala i estudiaràs els continguts científics que s’hi comparteixen en ella.  Realitzaràs píndoles informatives ben originals sobre els diferents mòduls de la teva sala.  Informaràs al coordinador/a de l’equip de tota incidència tècnica a la teva sala. No ho dubtis, compta sempre que ho necessitis amb el suport del teu coordinador/a!

Requisits imprescindibles

Què busquem en tu?  Que hagis estudiat: Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o Superior (CFGS) o bé que siguis estudiant universitari de l’àmbit científic o sanitari.  Que dominis aquests idiomes: Català (C1) i Castellà (C1). Valorem també que parlis altres idiomes, com l’anglès o el francès.  Que disposis de flexibilitat horària per donar resposta a possibles necessitats del servei.  Que resideixis a Barcelona ciutat o voltants. Valorem l’experiència en: o Atenció al client o al públic. o Control d’espais i accessos. o Tasques o activitats similar. Les teves competències i habilitats: o Treball en equip i cooperació. o Comunicació assertiva i interpersonal. o Intel·ligència emocional i social. o Autonomia i responsabilitat. o Dinamisme i proactivitat. o Identificació i compromís amb els valors de l’equip. o Flexibilitat i adaptabilitat al canvi. o Empoderament personal. o Interès i motivació per l’aprenentatge.

Formació necessaria

 Que hagis estudiat: Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) o Superior (CFGS) o bé que siguis estudiant universitari de l’àmbit científic o sanitari.

Mèrits que es valoraran

Quins són els avantatges de treballar amb nosaltres?  T’oferim: o Formar part d'un equip que treballa per aconseguir un món més sostenible i d’un museu que treballa per a fer la ciència i el coneixement accessibles per a tothom. o Ambient de treball agradable i dinàmic amb uns companys encara més acollidors i motivadors. o Cultura inclusiva i diversitat, perquè tota persona és única i volem escoltar les teves idees. o Formació a càrrec de l’empresa. Vetllem pel teu talent per a que res t’aturi! o Participar en projectes tant d’iniciativa i responsabilitat social com de divulgació científica.  Quin horari tindràs? Volem formar diferents equips per treballar tant de dilluns a divendres com els caps de setmana i els festius, normalment en torn de matí o torn de tarda. T’hi apuntes?  On treballaràs? T’uniràs a l’equip d’informadors de sala del guardonat com a millor museu científic d’Europa i que tot just està situat a la ciutat de Barcelona.  Quan podràs començar? La incorporació a l’equip és immediata, així que ja t’esperem al museu!  Quina serà la durada del contracte? Fins a finals d’agost o principis de setembre que serà quan l’equip educatiu haurà tornat de fer les seves vacances! I tu, quin impacte vols deixar? T’apuntes a l’equip per la ciència?
 
Vull presentar-me a la convocatòria