Ofertes de treball

Monitors/es amb ANGLÈS Cases de Colònies Temporada Escolar

Convoca

Colònies Rosa dels Vents

Data límit de recepció de CV
24-06-2022
Tipus de contracte
Fixe discontinu
Durada del contracte
Temporada escolar
Retribució
-
Àmbit de treball
Monitor de lleure per a colònies
Àmbit territorial
Barcelona; Girona

Descripció

Ets monitor/a de lleure i busques feina per a aquesta temporada? T'oferim formar part de l'empresa líder en centres de colònies, fent estades generalment d'entre 3-5 dies als nostres centres ubicats a les províncies de Barcelona i Girona. Realitzem estades amb grups de totes les edats, amb moltes activitats d'aventura (kayak, BTT, quads, tirolines, rocòdroms...), activitats creatives, jocs de nit i de coneixença, entre molts d'altres. Concretament, estem cercant monitors/es per immersió lingüística en anglès, per a les províncies de Barcelona i Girona durant la temporada escolar, a partir del 28 de febrer. CONDICIONS: - Oferim formació remunerada, específica en les activitats que es realitzen a cada centre. - Estades de colònies a diversos dels nostres centres. - Salari aprox. de 64€ bruts per dia treballat. - Manutenció i allotjament a càrrec nostre

Requisits imprescindibles

- Has de tenir disponibilitat total per poder dormir al centre els dies de feina. - Experiència prèvia en campaments o colònies, esplais, CAU o altres activitats dins el lleure. - Disponibilitat completa a partir de febrer.

Formació necessaria

- Nivell d'anglès d'Advanced o superior. - Preferible amb titulació de monitor/a de lleure o altres relacionades (CFGS esports, animació sociocultural...).

Mèrits que es valoraran

- Valorable carnet de conduir i vehicle propi
 
Vull presentar-me a la convocatòria