notícies

L’Acellec participa a la Xarxa BCN Antirumors i acull una trobada del grup de formació

10/05/2022

La nova seu de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura és l’escenari d’una reunió que dibuixa el seminari sobre interculturalitat i antiracisme que es promourà aquest any.

L’Acellec participa activament a les sessions de treball de la Xarxa BCN Antirumors (XBCNA) que aquesta primavera actua per definir el pla d’acció per als propers cinc anys. En el marc d’aquesta línia, la nova seu de l’Acellec, al carrer Ramon Turró del barri del Poblenou de Barcelona, ha estat l’escenari de la trobada del grup de formació de la Xarxa BCN Antirumors. En el marc de la sessió, es van començar a dibuixar els eixos del seminari sobre interculturalitat i antiracisme que s’impulsarà aquest any.

 

Col·lectius representats

En el marc de la trobada, van participar representants de les entitats i associacions Fundación Secretariado Gitano, SOS Racisme Catalunya, Centre d’Estudis Africans i Interculturals, Oficina Tècnica de l’Estratègia BCN Antirumors, Espai La Tregua i la mateixa Escola Efa, pertanyent a l’Acellec.

 

Treball en xarxa

La XBCNA agrupa una gran diversitat d'entitats, associacions, grups informals, serveis, programes i equipaments municipals i persones a títol individual que, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, treballen amb perspectiva intercultural per construir una ciutat lliure de racisme i discriminacions. Actualment, està formada per 1.115 membres, dels quals 496 són entitats i 619 són persones a títol individual.