notícies

Preinscripcions obertes per al Curs sobre Polítiques Locals de Joventut

23/03/2022

La formació, que es programarà de setembre a juny en format semipresencial i constarà de 164 hores, és referent per al conjunt de professionals de joventut que treballen en l’àmbit local desenvolupant polítiques locals de joventut.

L’Acellec fa difusió del Curs sobre Polítiques Locals de Joventut 2022-2023 que ha obert el període de preinscripcions, vigent fins al 22 d’abril. La formació, que es programarà de setembre a junt en format semipresencial i constarà de 164 hores, s’adreça als professionals i responsables de les polítiques de joventut que treballen en l’àmbit local i també al conjunt de professionals interessats en aquest àmbit i que s’hagin incorporat recentment al sector i els calgui una mirada ampla de les polítiques de joventut. En paral·lel, el curs és una bona oportunitat per als professionals amb experiència que necessiten un espai de reflexió per compartir el seu dia a dia i volen actualitzar els seus coneixements.  

 

Informació i preinscripcions

Un cop finalitzat el tràmit de preinscripció les persones interessades rebran un correu electrònic de confirmació amb les instruccions per formalitzar la matrícula. La Direcció General de Joventut, amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, organitza la formació.

 

Podeu consultar tots els detalls de les preinscripcions i de l’oferta formativa a través d'aquest enllaç.