notícies

L’Acellec tindrà un paper actiu al Congrés de la Joventut de Catalunya

16/03/2022

El gerent de l’Acellec, Pep Montes, formarà part d’un grup de treball que analitzarà els reptes del nou Pla Nacional de Joventut divendres al matí. Les empreses associades a l’Acellec, que gestionen serveis per al col·lectiu jove, també participaran a la trobada que tindrà lloc al TecnoCampus de Mataró a partir d’aquest dijous.

El TecnoCampus de Mataró serà l’escenari a partir d’aquest dijous del Congrés de la Joventut de Catalunya. La trobada, que se celebrarà fins dissabte, reunirà joves, professionals de joventut, representants del moviment juvenil organitzat, empreses, membres d’entitats que treballen amb joves, referents del món acadèmic i representants polítics de joventut de les administracions locals.

 

Polítiques de futur

L’Acellec participarà activament a una de les activitats programades divendres al matí a través de la qual es plantejaran els reptes del nou Pla Nacional de Joventut. El gerent de l’Acellec, Pep Montes, serà un dels ponents que intervindrà com a expert en aquest espai de treball que analitzarà la incidència política, el desplegament territorial, la governança i l’avaluabilitat com a reptes clau del document que s’està elaborant i que guiarà les polítiques de joventut del país.

 

La trobada també comptarà amb la participació de les empreses associades a l’Acellec que gestionen serveis relacionats amb les polítiques adreçades al col·lectiu jove també participaran a la trobada. Durant tres dies Mataró programarà tallers, ponències, presentacions de casos d’èxit, sessions lúdiques i taules rodones que respondran a dues preguntes bàsiques: On estem? i Cap a on anem? en matèria de polítiques de joventut.

 

Més informació

Podeu consultar tota la informació del Congrés de la Joventut de Catalunya a través de la pàgina web del certamen. La trobada és organitzada per la Direcció General de Joventut de la Generalitat.