notícies

L'Acellec i l'Escola Efa engeguen el curs amb tots els serveis a ple rendiment

01/09/2020

L'equip de l'associació i l'escola de formació treballa telemàticament i atén gestions i visites presencials amb cita prèvia. Tots els serveis adreçats a les empreses associades estan en funcionament, i l'oferta de formació online s'ha multiplicat. Al mateix temps, es reprenen ja les formacions presencials, a proposta de les empreses i amb estrictes mesures de seguretat.

L'equip de professionals de l'Acellec i de l'Escola Efa han aturat la seva activitat només durant uns dies del mes d'agost, i els serveis d'atenció a les empreses s'ha mantingut gairebé sense interrupció. Amb l'arribada del mes de setembre es reprèn el ritme habitual i es recuperen sense excepcions tots els espais de suport als associats, adoptant mesures estrictes de seguretat i prevenció per evitar la propagació del covid-19. Així, el conjunt de l'equip professional treballa en remot des dels seus domicilis per evitar les trobades en grup i per facilitar la conciliació familiar. Es garanteix la presència física a la seu de l'Acellec i l'Escola Efa per torns i es mantenen actives totes les vies de comunicació amb els agents del sector, incloses les trobades físiques, amb cita prèvia.

 

ATENCIÓ TELEFÒNICA I PER CORREU ELECTRÒNIC

En funcionament normalitzat els serveis d'atenció telefònica i email, en els horaris habituals.

Matins de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.
Tardes de dimarts i dijous, de 15 a 18 hores.

Atenció telefònica
93 418 02 57

Acció patronal
gerencia@acellec.cat 

Atenció a les empreses associades
acellec@acellec.cat

Informació a alumnes de l'Escola Efa
info@escolaefa.cat

Informació a empreses sobre formació
direccio@escolaefa.cat

Informació sobre formació subvencionada
programes@escolaefa.cat
 

ATENCIÓ PRESENCIAL

Qualsevol gestió o tràmit que requereixi presència física en relació a tràmits formatius i associatius, es pot realitzar a la seu de l'Acellec concertant visita prèvia. Les visites es podran concertar en els següents horaris:

Dimarts, dimecres i dijous, de 10 a 14 hores.

Dimarts i dijous, de 15 a 18 hores.

Per concertar la visita us podeu adreçar a
93 418 02 57
acellec@acellec.cat

 

FORMACIÓ ONLINE

Des de l'inici de la crisi sanitària s'ha multiplicat l'oferta de formació online per atendre totes les necessitats de les empreses i entitats del sector. Es poden realitzar per aquest procediment cursos bonificables, formacions subvencionades i cursos de monitors i directors de lleure educatiu online, mercès a una disposició especial de la Direcció General de Joventut.

Trobeu tota l'oferta formativa vigent en aquest enllaç

Oferta formativa

Si teniu interès a proposar, sol·licitar o programar un curs per a la vostra organització, us podeu adreçar a la direcció de l'Escola Efa.

Contracte Escola Efa
direccio@escolaefa.cat

 

FORMACIÓ PRESENCIAL

Es reprenen les propostes de formació presencial, gestionades amb tots els protocols de seguretat i prevenció necessaris. Les empreses i organitzacions interessades podren adreçar-se  a la direcció de l'Escola Efa per programar-les i per rebre indicacions i assessorament sobre les mesures que cal adoptar.

 

INFORMACIÓ A LES EMPRESES

Totes les empreses associades reben informació puntual a través dels comunicats i newsletters habituals, de periodicitat reforçada per atendre les novetats relaionades amb la crisi sanitària. 
Comproveu que rebeu la informació a les adreces més adequades i desitjades.
Si teniu dubtes sobre el canal de comunicació, consulteu-nos.
Qualsevol consulta o dubte relacionat amb la crisi sanitària i les mesures que hi estan relacionades es pot realitzar pels canals habituals:

acellec@acellec.cat
gerencia@acellec.cat

 

SERVEIS AL SECTOR

Els serveis que presta l'Acellec a les empreses del sector no només es mantenen actius, sinó que han crescut i s'han incrementat durant la crisi sanitària. Qualsevol tipus de prestació necessària i específica per a les organitzacions del sector és a l'abast de les empreses associades. 

Serveis als associats

 

INTERLOCUCIÓ INSTITUCIONAL

L'Acellec manté presència en tots els grups de treball creats per les àrees de Govern que afecten el sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat (Educació, Joventut, Serveis Socials, Cultura, Empresa i Economia), i trasllada amb puntualitat a tots els seus associats les comunicacions, disposicions o indicacions que afecten el sector. Eleva a tots aquests organismes, així mateix, les demandes i reivindicacions que s'acorden conjuntament.