notícies

L’Escola Efa forma mig miler de professionals a través d’internet el darrer mes

17/04/2020

L’Escola de Formació de l’Acellec s’ha adaptat amb agilitat a la situació actual i programa una vintena de cursos a través dels quals ha actualitzat l’oferta formativa del centre. Durant els propers dies es posarà a disposició dels professionals un total de 15 nous cursos.

La situació actual d’emergència sanitària ha obligat tots els sectors del país a adaptar-se i des de l’Acellec s’ha fet una important tasca per potenciar la formació online, a través de l’Escola Efa. Des de mitjan març, moment en què es va decretar l’estat d’alarma, s’han programat un total de 26 cursos que han comptat amb la participació de mig miler de professionals del sector del lleure, l’educació i la cultura de proximitat que aquestes setmanes estan afectats pels expedients de regulació temporal d’ocupació.

 

Aprofitar el temps

Les empreses del sector s’han vist obligades per les circumstàncies a tramitar innombrables expddients de regulació temporal d’ocupació. A l’espera que se superi la situació d’excepció per reincorporar-los a la feina, busquen maneres de positivar aquesta aturada forçosa, i han trobat en l’oferta formativa de l’Escola Efa una manera de compensar parcialment els efectes indesitjats de la interrupció laboral. En la major part de casos, els treballadors poden acceidr a la formació sense cost perquè les empreses empreses l’assumeixen aprofitant les boniciacións de la seguretat social.

 

Més oferta

Durant els propers dies l’Acellec potenciarà que la pràctica totalitat de les empreses associades accedeixin a aquesta oferta formativa amb una quinzena de cursos addicionals. L’Escola Efa, que ha hagut d’ajornar tota la seva oferta formativa presencial a causa de les disposicions governamentals, s’ha acollit al teletreball i manté en funcionament una part de la seva estructura per multiplicar l’oferta online. A banda dels cursos que ara mateix estan en fucnionament, s’estan elaborant simultàniament fins a una quinzena de noves ofertes formatives que entraran en servei progressivament entre finals d’abril i maig.

 

Nous temes

Entre les noves propostes hi haurà cursos sobre interseccionalitat, intel·ligència emocional, mediació de patrimoni cultural, tècniques d’innovació i transformació social, robòtica educativa o eines per al teletreball, entre d’altres.

 

En aquest enllaç podeu consultar tota l’oferta formativa disponible en l’actualitat amb uan actualització constant dels nous cursos que s’incorporen