notícies

L’Acellec aposta pel diàleg i la política

25/10/2019

L’Acellec s’adhereix al manifest de Foment del Treball i de PIMEC que defensa el progrés de Catalunya. L’entitat també subscriu la crida feta conjuntament entre empreses i sindicats que demana estabilitat política, econòmica i social perquè el continuï progressant.

L’Acellec és sòcia de PIMEC i de Cecot, que forma part de Foment del Treball. Des de la patronal de l’educació, el lleure i la cultura de proximitat es vol reiterar la implicació amb el teixit empresarial del país i la necessitat de mantenir una relació contínua amb els sindicats i agents socials en el context atcual. En aquest sentit, aquesta setmana les patronals PIMEC i Foment del Treball han fet públic un manifest que defensa el progrés de Catalunya, mentre que també s’ha fet públic un altre document subscrit per les patronals i els principals sindicats (CCOO i UGT) en què es demana recuperar el diàleg a través de la política

 

Normalitat institucional

El document defensa que la normalitat institucional ha de facilitar afrontar els principals reptes que té el país: transformació econòmica i productiva, digitalització, transició energètica, robotització, etc. Tot plegat amb la voluntat de millorar la capacitat d’ocupació i de redistribució de la riquesa en la construcció d’una Catalunya de progrés i prosperitat.