notícies

English Summer guanya el Premi Pime Catalana de les comarques de Tarragona

21/11/2016

L'empresa associada a l'Acelllec, English Summer, dedicada a l'ensenyament d'idiomes en campaments i estades en cases de colònies, ha guanyat el Premi Pime Catalana Catalana en la categoria de les comarques tarragonines, organitzat per La Vanguardia i el Banco Popular. Aquest guardó reconeix les bones pràctiques, la política empresarial i l'esforç de les pimes catalanes i els autònoms, i va ser lliurat en una gala que va tenir lloc el 14 de novembre a Barcelona.

English Summer va ser fundada per Margaret Wright i el seu marit Jordi Fleix, l'any 1980. L'empresa es dedica a l'ensenyament d'idiomes a través de diverses fórmules i tècniques, però la més celebrada és la organització de campaments i estades en cases de colònies. A més dels aprenentatges explícits, English Summer promou valors com la companyonia, la solidaritat, la col·laboració i la superació personal. La seva activitat es va iniciar treballant l'ensenyament de l'anglès, però mercès a la seva política permanent d'innovació i recerca de nous espais de desenvolupament, va crear el 2010 Spanish Summer, una linia de negoci pensada per a alumnes estrangers que venen a Catalunya a fer estades per aprendre l'espanyol. En l'actualitat, a més, realitzen activitats d'aprenentge de l'alemany i del xinès. English Summer està integrada en el sector de les colònies de l'Acellec, a través de la marca Edulònia.

Les altres empreses premiades en els guardons organitzats per La Vanguardia i el Banco Popular van ser Grupo Carinsa, per a les comarques de Barcelona, Casademont, de les comarques gironines, Grup Pons, de les terres lleidatanaes, i Optymistic, destacat com a millor proposta generada a partir d'un treballador autònom.