notícies

El 2016... més!

23/12/2015

L'Acellec encetarà el 2016 amb seixanta-dues empreses associades, amb una previsió de facturació global que superarà els cent milions d'euros anuals i amb un volum de contractació que fregarà la xifra de 8.000 treballadors. Però les xifres, tot i que ajuden a situar-nos, no són el factor que millor explica la nostra feina.

Estem desenvolupant el projecte Colònies i Educació, per impulsar les colònies escolars en un entorn econòmic advers, avancem en el coneixement i la definició, per primera vegada al país, del sector de la cultura de proximitat, i mantenim alt el perfil de lluita per garantir el caràcter educatiu dels serveis de lleure, treballant en ocasions al costat de l'administració i en oposició a les seves mesures quan són lesives per al dret ciutadà a l'educació. Queda clar que el 2016, serem més, farem més, ajudarem més i contribuirem encara més a millorar el benestar i les condicions de vida dels nostres conciutadans. Ens movem, i en agradaria moure'ns també amb vosaltres.

Mai com ara l'Acellec havia agrupat i representat el conjunt d'interessos del sector, i cada cop som més conscients dels beneficis de treballar plegats, unint esforços per assegurar que el sector empresarial és capaç de conjugar la rendibilitat econòmica amb la rendibilitat social. La nostra associació patronal està, per descomptat, al servei de les empreses que hi estan vinculades, però també del conjunt del sector i dels ciutadans, petits i grans, als quals adrecem els nostres serveis i tot el nostre esforç per millorar i garantir els drets educatius i culturals.