Sol·licitud d'ingrés

Associar-se a l’Acellec és molt fàcil.

Tan aviat com ompliu aquest formulari entrareu al nostre sistema d’atenció a les empreses associades i començareu a rebre informació de manera regular.

En el termini màxim d’un mes sereu confirmats formalment com a membres de l’entitat i accedireu a la nostra intranet amb un codi personalitzat. Des de la intranet podreu accedir a tots els nostres serveis.

Es generarà automàticament un document pdf amb la vostra sol·licitud. El podeu firmar amb signatura digital o be amb signatura manual després d’imprimir-lo. Ens l’heu de fer arribar firmat a l’adreça acellec@acellec.cat en el termini màxim d’un mes.

La quota d’empresa associada la carreguem al vostre compte corrent en un únic pagament l’any, que no cobrarem fins al trimestre següent al del vostre ingrés a l’entitat. Podeu consultar les quotes en aquest enllaç.

No oblideu fer una repassada als principals serveis de l’Acellec, i al nostre codi ètic, el qual us comprometeu a seguir en ingressar a l’entitat.

Benvinguts a l’Acellec. Estem molt contents de tenir-vos amb nosaltres. El sector us necessita.


Dades d’identificació de l’empresa

Seu fiscal

Dades de contacte / web / xxss

http(s)://
https://
https://
@
@

Descripció de l’empresa

Dades econòmiques

Dades del representant

Serveis

Senyaleu quins dels següents serveis ofereix la vostra empresa.
Heu de marcar un servei com a mínim.

Cases de Colònies

Cultura de proximitat

Serveis educatius

Serveis addicionals

Podeu afegir fins a tres serveis addicionals

Territori

Senyaleu en quines comarques realitza o desitja realitzar la seva activitat la vostra empresa.
Heu de marcar una comarca com a mínim.

Territori

Indicia els municipis catalans en els quals realitza més activitat la vostra empresa, fins a un màxim de cinc.

Opcions de pagament de la quota


Una part significativa de les finalitats socials i cíviques de l’Acellec es desenvolupen a través de la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural, impulsada per la pròpia associació. Si ho desitgeu, una part de la quota com a empresa associada es pot aportar a la Fundació com a donació. Si opteu per aquesta possibilitat, la quantitat donada pot acollir-se a una desgravació de fins als 35% en el moment d’abonar l’Impost de Societats. De l’import anual de la quota, es reservarà 100 euros a l’Acellec, i la resta, constarà com a donació a la Fundació. Si desitgeu acollir-vos a aquesta possibilitat, senyaleu amb una creu la casella següent.


Informació i textos legals

NOTA INFORMATIVA

D’acord amb allò que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD), el sol·licitant queda informat que:

 1. Les seves dades personals s’incorporaran als fitxers de dades personals dels quals l’Acellec n’és responsable.
 2. Les finalitats del tractament d’aquestes dades seran les següents:
  • a) gestió de les activitats i serveis de l’Acellec, dels seus òrgans de representació i de la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural;
  • b) gestió de les relacions jurídico-econòmiques entre l’Acellec i els seus associats;
  • c) gestió de les relacions de l’Acellec amb terceres persones, jurídiques i físiques, públiques i privades;
  • i d) gestió i organització de les activitats i serveis de tot tipus que es desenvolupin en compliment de les finalitats de l’Acellec.
 3. Les cessions de dades que s’efectuaran seran les següents:
  • a) a les entitats bancàries a les quals l’Acellec disposi de compte corrent per a la domiciliació del pagament de la quota d’associat i altres aportacions a l’entitat;
  • b) les que es facin sota qualsevol dels altres supòsits previstos a l’article 11 de la LOPD.
 4. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els terminis recollits a la LOPD i la seva normativa de desenvolupament, dirigint-se a la següent adreça: VALLIRANA, 69, BAIXOS 2a - 08006 BARCELONA.
 5. De conformitat amb la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, en comunicar-nos la seva adreça electrònica dona consentiment exprés al seu ús per part de l’Acellec amb la finalitat d’enviar per correu electrònic comunicacions relatives a les activitats i serveis de l’entitat.
He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.